Rest in peace!

Publicerat: 2009-12-22 | 12:07:50 i Allmänt
Ni har säkert hört att skådespelerskan Brittany Murphy dog av hjärtstillestånd i söndags, 32 år gammal! Ännu en ung kändis har gått bort! Så jävla sorgligt! Sitter o tittar runt på you tube på alla tributes som hennes fans har gjort! Usch säger jag bara!









I ♥ Music

Publicerat: 2009-12-22 | 11:41:26 i Allmänt



















Happilyhappy!

Publicerat: 2009-12-22 | 10:52:02 i Allmänt
Jajemen! Det är jag verkligen för tillfället!! Alida o Nilla är äntligen på väg hem till lilla svedala! Va länge sen jag längtade efter nått så mycket! Den bästa julklappen ever!! :) Sitter nu hemma o vill att klockan ska slå ett så jag kan få åka ner till tågstationen och hämta upp mina älsklingar!

Såg precis att Eminem har släppt en ny verision på sitt senaste album Relapse, Relapse:Refill! Riktigt schysst påfyllning! ;)

Smakprov; Careful what you wish for




Sen har vi ju den bästa låten på hela skivan; Beautiful



Ae, nu ska jag hoppa i ett varmt bad. Va -18 jävla grader i morse o det här gamla sekelskiftshuset håller inte ut kylan så bra! :S Så behöver tina upp lite!

BYE!



1:a dagen...

Publicerat: 2009-12-21 | 13:20:35 i Allmänt
...på julledigheten! Känns helt jävla suveränt! Låg o drog mig i sängen till kl 12, utan ångest över att ens enda lediga dag den här veckan skulle ha gått till spillo! Så vad ska jag hitta på denna underbara dag? Jo, först ska jag ge mig ut i snön till Emutt! (Som bor på andra sidan vägen, haha!) Ska titta på hennes nya badrum o få julklapp från jobbet! Undra vad det kan va för roligt...har en känsla av att det kan va nått alkohol-relaterat...eller...äsch ingen mening med att spekulera får ju snart reda på det ändå!
Ikväll blir det mys-middag med gubbsky. Vi har inte setts så mycket den senaste tiden pga massa jobb så ska sakta men säkert börja ta igen det nu! :) Har inte ett skit hemma i varken frysen eller kylen men nått ska man väl kunna slänga ihop! :)
Nää...nu gick jag! Ha de!

P.s. Bara 2 dagar kvar nu! D.s



(Här hade jag lite av en snygg-dag så att säga!)


Tjohooo!

Publicerat: 2009-12-19 | 18:26:18 i Allmänt
Näst sista dagen på jobbet innan julledigheten är äntligen avklarad! Har jobbat som terapeut idag så har masserat o skrubbat o inpackat hela dan! O imorgon lika så! Me like! Det är nått jag verkligen älskar med mitt jobb, det är så varierande! Jag är liksom matsalsvärdinna, konferansvärdinna, poolvärdinna och spa-terapeut! Mer omväxlande går ju inte att ha det!
Sitter just nu o väntar på att Natta ska ringa! Ikväll blir det taco- och film-kväll! Precis vad jag behöver! :)
Hoppas ni har en bra lördag där ute i kylan!







Snökaos!

Publicerat: 2009-12-17 | 12:13:24 i Allmänt
Ae nu får det fan sluta snöa!! Jag ska åka till jobbet om 1,5 timme o snön vräker ner!! Det är verklgen INTE kul! Hatar att köra bil när det är sånt här väglag! Får ångest när jag tänker på de sista 5 km till jobbet som är på en liten, liten väg som aldrig plogas i princip!
Men visst är det mysigt ute! Snö är som våran vaktmästare på jobbet Björn säger (som har plogat 24 sen i förrgår), "mysigt men opraktiskt"! :)

Guuud vad jag längtar tills på tisdag!!! Då kommer äntligen Alida o Nilla hem!! Som jag har längtat! Vid två-tiden står jag nere på tågstation, som ett barn på julafton, och väntar!! :) Jag känner mig liksom bara halv utan min bästa vän Alida vid min sida! ♥

Har börjat få lite julstämning här hemma också. Martin va ute på landet här om dagen och högg en kärleks-gran åt oss! :) Haha! Han är för söt! Älskar o ha gran hemma! Höjer verkligen mys-faktorn!





A just det!! Hittade en ny låt med Fabolous igår! Grym!



Twilight uppdate!

Publicerat: 2009-12-14 | 17:32:55 i Allmänt

Det är väl ingen av er som har missat vilken sucker jag är för The twilight saga! Därför dyker det upp twilight-inlägg här lite då och då! Måste ju hålla sig uppdaterad liksom! Hoppas ni förstår! :)
Läste nyss att datumet är satt för nästa film, Eclipse. Så till alla som trodde att vi skulle få vänta ett år på trean; good news!! Den har premiär redan i sommar, närmare bestämt den 30 Juni!! Me like!




Har ni tänkt på att sverige är med på ett litet hörn i båda twilight-filmerna? I ettan åker ju Edward Cullen i en Volvo C30 och i New Moon en Volvo XC60! OCH...Den (enligt mig) bästa låten från New Moon är svenske Lykke Li's Possibility! Erkän coolt?! :)


                        





Grymt sorglig låt! En av mina favvo för tillfället!


En sång för alla dom

Publicerat: 2009-12-14 | 16:47:12 i Allmänt

Vad tycker ni om denna cover? Jag gillade den inte så mycket i början, men ju mer man lyssnar på den desto bättre blir den!


The Hills-tävling

Publicerat: 2009-12-10 | 13:43:58 i Allmänt
I och med att jag alltid har sån jävla tur så tänkte jag slå till på att vara med o tävla om en The Hills-box som Kenza har uppe på sin blogg. Nedan följer motivering och en länk till tävlingen.

Motivering: Kort och gott; Jag älskar The hills! Sen, eftersom jag ju för tillfället inte har nån dator skulle den komma väl till pass! Vad gör man när man är ledig och inte har nån dator o fördriva tiden med?? Förhoppningsvis tittar på The Hills!! ;)

http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html


Damed?

Publicerat: 2009-12-10 | 13:31:15 i Allmänt

Alltså helt ärligt! Vilar det någon slags förbannelse över mig eller?? Har precis åkt på världens jävla virus på datorn! Trojaner och maskar och hela skiten!! Vilket innebär att alla bilder, all musik o alla filmer som man samlat på sig de senaste 3 åren kommer att försvinna! Man får nog va glad om dator-jäveln går att laga över huvud taget...FAAANN! Vad fan är det för människor som inte har nått liv o hackar sig in i andras datorer och förstör??? Död åt er alltså!!





Iza ♥

Publicerat: 2009-12-09 | 14:53:13 i Allmänt


Sov gott älskade lilla Fisen...












New GOOD shit!

Publicerat: 2009-12-08 | 17:24:46 i Allmänt


Lyssna på dom här Alle! Du kommer ääälskaaa dom! :)

 

 

 

 

 

 

Erkänn bra!!?? :D Saknar dig!


På schemat: Shopping!

Publicerat: 2009-12-07 | 14:26:38 i Allmänt
Yeees it is!! Lyckokänslorna bara spritter i kroppen! Ska försöka hitta mig ett par gardiner till vardagsrummet och till köket, en varm jacka som inte är lika pluffsig som everest-jackan, en mysig outfirre till julafton o en lite mer party till nyår. Ska även gå loss på bla torrschampo, läppglans och ögonskugga inne på Kicks! Måste ju hjälpa Natta att få sin bonus lixom! Haha!

Inte kuuuul!

Publicerat: 2009-12-04 | 18:49:31 i Allmänt
Ae, vaknade i morse av att jag va helt igenmurad i näsan o så torr i munnen så det liknade ingen sort! DYNGförkyld! Det värsta av allt är att kl då va 03.30 o jag skulle upp 04.15 så va inte direkt nån mening med att gå o lägga sig igen!! TACK för den. Har varit en lång dag på jobbet kan jag säga! Nu är jag hemma iaf o gubbsky har fixat fredagsmys till idol! Precis vad jag behöver! Hoppas Tove åker ikväll, så blir det Erik o Kalle i final nästa fredag!

Nee dax för ryggläge!

(Miss you guys!)


 

Kan inte sova..

Publicerat: 2009-12-01 | 02:20:52 i Allmänt
Vet inte om jag sov för länge i morse eller vad det är frågan om!! Det är i alla fall omöjligt att sova! Det är verkligen det värsta som finns! Inget bra på tv så här dax heller o Martin jobbar natt! KUl! Sååå till er stora lycka ska ni få en detaljerad redogörelse för vad jag hållt på med dom senaste dagarna! :) Inte för att den kommer bli lång då jag jobbat hela helgen...haha!
Jag o Martin firade ju två år igår. Vi hade verkligen jättemysigt! Bytte lite presenter, gick ut o åt, bada skumbad med tända ljus o...ja...hade massa mys helt enkelt! :) Fick ett jättefint underklädes-set från Calvin Klein. Har aldrig ägt annat än några dassiga set från H&M så det va kul! Och, det är fan skillnad på underkläder och underkläder kan jag avslöja!
Idag har jag umgåtts med Emma o Sandra från jobbet! Snackat massa skit, käkat, fikat och (sist men inte minst) varit på bio o sett: New moon!! ;) Jag vet, det va inte ens en vecka sen jag såg den med Natta men tjejerna ville inte se nån annan så jag fick helt enkelt ställa upp!! Jätte svårövertalad va jag! Haha! Kan meddela att den va till och med bättre andra gången! Så är det alltid för mig! Tycker en film är mycket bättre andra gången jag ser den! Man lägger märke till saker som man missade första gången!  O sen är New Moon som Twilight, man kan i princip se dom hur många gånger som helst!
Pratade även med min älskade vän Alida förut för första gången sedan hon åkte tillbaka. Vi har ringt om varandra i en vecka typ men idag va vi lediga samtidigt! Äntligen!! Va så underbart att höra hennes röst! :) Helt sjukt vad hon är saknad! Längtar såå mycket till jul när hon (o självklart Nillus) kommer hem igen!
Nae...nu börjar det banne mig svida i ögonen lite...läge att ta tillfället i akt o hoppa i säng igen!
Riktigt jävla underhållande läsning va, by the way?? Haha, sov så gott people!


 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!