På tal om film...

Publicerat: 2010-04-28 | 20:58:07 i Allmänt

...så ser jag oxå väldigt mycket fram emot den 27:e maj, för då har SATC 2 premiär! O vi har självklart börjat smida planer! ;)
Har ni sett trailern förresten?


Eclipse

Publicerat: 2010-04-28 | 20:40:07 i Allmänt
Yes, den andra trailern till Eclipse har släppts o jag blev ännu mer övertygad om att den är riktigt jävla bra!! Lite mer action än i dom andra två! Oj, oj, oj vad jag längtar!! :D


Avril Lavigne - Slipped away

Publicerat: 2010-04-23 | 13:02:35 i Allmänt

Update!

Publicerat: 2010-04-20 | 10:46:11 i Allmänt
3 veckor har bokstavligt talat sprungit iväg sen jag va inne o klottrade lite här! Och vad har hänt under dom här 3 veckorna? JO, Alida o Nilla har varit hemma en sväng. Vilket jag stormtrivdes med som ni förstår! Det är helt sjukt hur 1 människa kan få en att må så bra! Alida-mitt alldeles egna lyckopiller! :) Jagt saknar henne så jävla mycket när hon inte är här! Men, om allt går som jag o Natta vill så blir det en tripp till Oslo MYCKET snart!

Lite bilder från min födelsedagsfest;

Annars då...jo dom har börjat renovera vattenskadan i lägenheten. Eller, renovera är fel ord...riva beskriver det bättre! Höll på att få en chock härom dagen när jag kom hem...för när innertak o tapet blivit nerrivet så ser man vilken skada vattnet har gjort! Hela taket är täck med mögel!! Yes! Så förutom att man måste riva innertak och yttertak plus fönsterkarmar och väggar och sätta in avfuktingsfläktar i 2 månader så måset man även sanera all jävla mögel!!! Hur lång tid tror ni det kommer ta?!? En hel jävla evighet!! Vi funderar helt allvarligt på att flytta alltså...kul att bo på en byggarbetsplats hela sommaren!! Nae...ska ringa till hyresbostäder idag o kolla vad dom kan erbjuda!

Ae, nu hinner jag inte uppdatera mer om mitt händelserika liv! Måste hoppa in i en dusch om jag ska hinna luncha med Natta innan jag börjar jobba!


Some good stuff;
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!