Gammalt blir nytt...

Publicerat: 2009-11-28 | 11:53:45 i Allmänt

 




Kommer alltid att tänka på Nilla när jag hör orginalet! :) Helt sjukt hur länge vi har känt varandra...o vad mycket man har varit med om o gjort ihop! Sitter här o blir lite sentimental tror jag! ;) Älskar dig vännen!





Nu är det dax o börja piffa lite o sen dra till jobbet!! Jobbar kväll o sen dag imorn så blir o sova över på jobbet inatt! Det är typ det värsta jag vet men man tjänar ju in nästan 2 timmars sömn på det! Eller...det beror ju på om man går o lägger sig direkt eller om man gå o sätter sig i bubbelpoolen med en cider...jobbar ju med Pörnill o sandra så risken är ganska stor att det blir så! :)

Imorrn är en riktig mys-dag! Jag o baby firar 2 år! Helt sjukt vad tiden går fort!! O helt sjukt hur man kan älska någon så mycket som jag älskar honom! Min underbara gubbsky! :)




091126

Publicerat: 2009-11-26 | 10:42:28 i Allmänt

Hejsan! Ledig dag idag, skönt!! Har tänkt att jag ska försöka hinna med att sola, shopa nya skor, storstäda här hemma o julpynta det sista! Men först förmiddagsfika med Diana på stan! :)

New Moon igår va lika bra som man förväntat sig!! Den slår självklart inte Twilight men den är fan i samma klass!! Bara ett års väntan kvar till trean då! ;)

Ae nu måste jag skynda iväg!

Ha en bra dag!


New moon

Publicerat: 2009-11-25 | 18:32:41 i Allmänt

Snart är det äntligen dax!! Känner mig som ett litet barn på julafton!! Jag vet - jag är asnördig!! :P




Lite ögongodis oxå! Killen är fan OLAGLIGT het!!!

 




Ae, nu är det dax o piffa det sista innan det bär av ner mot stan!! Ska möta Nattis för en liten fika innan bion.

Alida - Jag finner inga ord till hur mycket jag vill att du ska vara här o uppleva det här med oss! :D Älskar dig!

 

-Bye-


GRYM!

Publicerat: 2009-11-24 | 21:49:05 i Allmänt

Killen är 11 år!! Snacka om att ha en ljus framtid! :)

 

 


Tjenis!

Publicerat: 2009-11-24 | 21:41:08 i Allmänt

Va länge sedan jag skrev här nu! Min bästa Alida o Nilla har varit hemma från Norge så bloggen har fått vila! Det är ju mest för dom som jag skriver här! :) Har varit en helt underbar vecka med allt från spritfest (haha), mys, bio och middag.
Men har varit lite ur balans sen dom åkte igen...vande mig så fort vid att ha Alida här hemma vid min sida att det har känts så otroligt ensamt dom senaste dagarna! Men just nu känns det lite bättre. Fick precis veta att både Alida o Nilla har fått ledigt både över jul o nyår vilket innebär att dom kommer va hemma i närmare 2 veckor!! WEII!!


 


Imorgon kommer det bli en TOPPEN-dag! Jag, Natta o eventuellt Malin ska äntligen gå och se New Moon!! Som jag har längtat!! Efter att ha sett Twilight 100 gånger är det verkligen dax för uppföljaren!! Är ju även löning dagen till ära så blir ett varv på stan o köpa lite julpynt. Är ju redan 1:a advent på söndag så det är dax att o pynta lite här hemma. :)


 

Tänkte avsluta med att lägga upp lite nya låtar som spelas flitigt hemma hos mig för tillfället! Enjoy! ;)

 












New!

Publicerat: 2009-11-09 | 13:37:12 i Allmänt




På väg hem till mig!! I like!


Finally!!

Publicerat: 2009-11-09 | 13:28:07 i Allmänt
Åh jag är så himla lycklig!! Kl 16.30 i eftermiddag ska jag äntligen träffa min bästa Alle!!! Hon skulle inte komma hem förens på onsdag men överraskade med att anlända till svedala igår istället!!! YEEESSS säger jag bara!! :)






Har varit riktigt sugig på att uppdatera de senaste veckorna. Har haft sjukt mycket på jobbet...men nästa vecka börjar det lugna ner sig igen o jag kommer antagligen ha lite för mycket tid över istället, då det alltid är lite o göra så här innan jul. Men i år gör det NADA!! Har ju månadslön för tusan!! :)

Har precis suttit o tittat på idol på tv4 anytime. Jag jobbade både i fredags kväll och igår när reprisen va så då är det ju toppen att man kan titta på det på datorn istället!! Tyckte det va rätt att Rabih åkte...gillade aldrig honom. Däremot tyckte jag att det va konstigt att Mariette hängde löst, hon e ju ascool! Men grymast va ju iaf min bästa idol, Erik! (As usual!) Fick rysningar ända från tårna ärligt talat!! Klockren!! Ae...nu har jag jävligt långtråkigt...skriver om idol o grejer! Haha!








Ae, nu är det dags o röja lite här hemma o hoppa i ett bad innan min bästis kommer hit!!

Ha det fint, everybody!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!