Valborg

Publicerat: 2009-04-30 | 11:24:12 i Allmänt
Japp, det är det idag och min älskade syster Emma fyller 25! Ett stort GRATTIS till dig! Detta betyder naturligtvis att det blir PARTY ikväll!! Ska försöka att komma ihåg att fota lite den här gången, så jag kan visa några bilder här sen! :)

Igår va en väldigt händelserik dag. Va först på stan och mötte upp min underbara svägerska Emelie och gick en runda på stan. Sen tog jag o Vicky Silverpilen och drog ner till Carro i Sörping o där va även Maria! Är så himla sällan man träffas sådär nu för tiden! Kommer ni ihåg våra tjejkvällar? Varje onsdag i....ja jag vet intye hur länge!! Det va tider det! :)

Saknar mitt hjärta alida också...hon drog till Tunisien igår och kommer inte hem förens på onsdag! :( Hoppas du har det underbart i värmen!!

För övrigt är det riktigt nice väder ute idag! Ska dra mig ner till stan o träffa Diana o hennes gullunge Leon för en lunch! Sen blir det en sväng på stan för att införskaffa lite grejor tills ikväll! En solning måste hinnas med också...ser helt allvarligt för taskig ut, nästan skär i hyn! Illa!! :S

Ae...nu är det dax att röra på sig! Ha en trevlig kväll, kompisar! :)

     

Bio-kväll

Publicerat: 2009-04-22 | 12:42:38 i Allmänt
Åh vad jag ser fram emot ikväll...bio med bästa Nea o Nilla! Mys-pys! Vi ska se Män som hatar kvinnor. Är säkert sist i stan med o se den, men bättre sent än aldrig! ;)
Jag måste berätta om en så sjuk grej....eftersom jag bara jobbar timmar så anslöt jag mig till Alfa-Kassan den 9 februari för att stämpla upp lite. Igår kom jag på att jag inte hört nått från dem sen jag anslöt mig, vilket är ca 2,5 månad sen liksom. Efter att ha suttit i telefonkö i ca 45 min får jag till svar att det är 12 veckors väntetid innan en handläggare ens tittar på ditt ärende! 12 veckor = 3 månader!!!! Och innan man ens godkänns så kan det ta ytterligare 1 månad! Fan, tänk om man inte hade haft ett jobb över huvud taget, och inte haft en sån underbar pojkvän som jag har!! Det skulle innebära att man då skulle ha 0 kr i inkomst i 4 månader!! Vad tänker dom med? Hur tror dom att man ska kunna överleva?? Helt sjukt! 
Ae...nu ska jag återgå till storstädningen, sen blir det o ta ett bad och sen en promenad till min bästa Alle. Natta ska bjuda på hennes berömda laxpaj! :)

/Elin


Ledig tisdag...

Publicerat: 2009-04-07 | 11:08:19 i Allmänt
...o kanonväder ute!! Kan ju inte bli bättre!! :)
Festen i lördags blev jättelyckad! Alla verkar ha haft skittrevligt, vilket är det viktigaste! För min egen del blev det inte direkt nått fylleslag direkt...sprang mest omkring o försäkrade mig om att alla anda hade kul o så! Haha som vanligt när man själv har fest med andra ord! Utgången floppade ju totalt, vilket va lite tråkigt efter en sån bra start på kvällen...Glömde helt bort kameran också, så kan inte bjuda på så mycket bilder tyvärr...men några va min pojkvän duktig att ta! :)
Ae, nu ska jag ringa Vixy o höra om hon har lust att gå ut o gå en sväng i det fina vårvädret!

/Elin

          

  

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!