Helg!

Publicerat: 2010-02-26 | 12:20:19 i Allmänt
Har precis pratat med Alida i telefon o har en såndär lyckokänsla i hela kroppen!! Antar att det är så det blir när man pratar med sin bästis som man saknar så in o norden mycket!! Bokade nyss också tid hos frisören för färgning o klippning så det stärker nog känslan lite extra! :) Jag längtar sååååå jävla mycket tills den 28:de när Alli o Nillus är på påhälsning i stan! :)
Jaha...fredag idag då! Sitter som vanligt o avundas alla som har helg-feber. Fredag innebär ju som vanligt början på jobb-helg för mig! Börjar 14.30 i eftermiddag, slutar runt 00.00, sover på jobbet för att börja jobba 06.30 imorn, slutar runt 15.30 för o sen börja på söndag 07.30, slutar ca 16.00. Som ni hör finns det inte så mycket utrymme för något annat på minna helger! Därav ingen helg-längtan för mig! Mer ångest över att jag inte kan vara med på saker, för att jag inte hinner träffa Martin och för att han blir irriterad över att jag jobbar varje helg...fan vilken brutal vändning det här inlägget gjorde då!! Haha...stabilt. På lördag verkar det iaf som att jag o Martin ska hem till Martins kompis Perro o hans tjej för lite mat, vin och melodifestivalen. Vore jätte-kul om man kunde hitta orken till det!

För att avsluta på topp lägger jag ut en bild på mina nya Killer-Heels från Nelly! Love them!!

                                                 

Ha en underbar helg allihopa!

PUSS

Loooove!!!

Publicerat: 2010-02-25 | 20:07:07 i Allmänt




Nu ska jag springa över till Natta o titta på Vampire Diaries!

Tja!

Lite nätshopping!

Publicerat: 2010-02-23 | 14:46:41 i Allmänt

Blir ju lätt så när man legat hemma i princip utan sällskap i snart 4 dygn! :) Dessa från H&M tyckte jag att jag förtjänade;






Sen blev det en ny bikini-tanga till bikini-bandeaun som jag fick av Natta för ett tag sen;

           


Känns helt underbart att äntligen kunna få börja köpa lite vår och sommarkläder! Även fast det känns lite avlägset då det är typ 1 meter snö ute! :) Har verkligen fastnat för modet med markerade axlar o en grå skinnjacka kändes jävligt fräscht till våren på nått sätt!! Snälla, ge mig sol o värme NU!


Kräksjuka...

Publicerat: 2010-02-23 | 11:57:09 i Allmänt

...mmm tror nästan det va 5 år sen sist! Det är verkligen det värsta man kan drabbas av! Började spy i lördags-kväll kl 8. (När jag va på jobbet, by the way!) Fick släpa mig ut till ett av hotellrummen för att fortsätta spy en gång i halvtimmen till kl 8 morgonen därpå! Behöver väl kanse inte tillägga att det inte fanns så mycket att spy upp dom sista timmarna!! ;) Lyckades ta mig upp ur sängen och ut till bilen för hemfärd vid 2-hugget för att sen däcka i soffan o vakna 06.30 dagen därpå. Mår fortfarande skit...spyr inte längre men äta mat är inget att tala om ens...huvudvärk, feber och ont i varenda led i kroppen! Nej, nej, jag tycker inte ett dugg synd om mig själv!!!

Som en liten uppdatering på vattenläckan då...man kan tydligen inte laga taket förens snön har smält bort. Så det innebär att vi kommer få ha en provisorisk stupränna i hallen fram till typ juni!! Känns verkligen jätte-kul!!

Ae ska slänga upp några låtar som jag hoppas min älskade vän Alida kommer att gilla :) sen blir det att krypa till kojs igen! Måste vara pigg nog för jobb imorgon, annars blir det hals-huggning för min del! ;)




 

 

 


FFFYYYY FFFFAAAAANNN!!!

Publicerat: 2010-02-17 | 21:19:01 i Allmänt

Asså vad är det för jävla förbannelse som vilar över mig o mina lägenheter???? Kommer hem o reagerar på att det luktar fukt GALET i hallen!! O vad får vi se...det bokstavligt talat sipprar in vatten från list och vägg ovanför hallfönstret! JÄVLA HELVETES SNÖ!!! Ringer till fastighetsskötaren som säger att dom inte tänker göra nått åt det ikväll så har fått lägga ut handdukar i hela hallen! Men vad är det frågan om...tredje gången på två år jag råkar ut för något sådant här?! Vattenskada på storsvängen, rökskada på vattengatan o nu en vattenskada igen!! HELT SJUKT!!!


Onsdag

Publicerat: 2010-02-17 | 15:50:57 i Allmänt

Nu har det sprungit iväg en vecka sen sist! Som vanligt har veckan mest bestått av jobb. men lite skoj har jag hunnit med iaf!
I söndags va det ju alla hjärtans dag så när jag kom hem från jobbet överraskade Martin mig med bakad potatis o hemmagjord skagenröra! Svin-fint! Han är så huslig min baby! :)
Igår hade jag o Natta en soft-dag! Hon bjöd på lunch (asiatisk köttfärsås) o fika (äppelkaka med vaniljsås) o sen kollade vi på en skräckis!! Klockren dag helt enkelt! Men som vanligt var du saknad...
På tal om Alida så fick jag mess från henne igår om att både hon o Nilla kommer hem den 29:de mars!! Jag e sååååå lycklig!! Lagom till min födelsedag o allt liksom!! Åhhh det ska bli så underbart!!! Saknar min bästis något enormt!!
Nu ska jag dra ett varv med damsugaren här hemma, papps kommer snart hit på en fika innan vi ska åka o titta på när Johan spelar hockey-match.

Lite musik-tips oxå innan jag går;

 

 

 



BYE!


New shit!!

Publicerat: 2010-02-09 | 13:48:49 i Allmänt

My god va mycke bra musik jag har hittat!! Va iof skitlänge sen jag satt ner såhär o leta...här får ni de klockrenaste iaf!

 














Trögt

Publicerat: 2010-02-09 | 12:47:33 i Allmänt

Fan va trögt det ska vara att komma igång o blogga igen då! Skärpning!
Igår va en bra dag! Va ledig så hade en hel-dag med natta. Vi lagade lunch, chillade, hann med lite shopping (för pengar man egentligen inte har) o tittade på den näst sista filmen som Brittany Murphy medverkade i innan hon dog, Tribute! Det enda som saknades denna dag va min bästis. Guuuud vad jag saknar henne!!!

Lite bilder från våran Oslo-resa;
























Åhhhh jag bara längtar tills vi åker igen!!

Ha de!! :D


Hemma igen!

Publicerat: 2010-02-01 | 14:37:56 i Allmänt

Har spenderat helgen i Oslo hos min älskade vän Alida!! Vi har verkligen haft såå kul o jag önskar att vi hade kunnat stanna längre! Men vardagen och jobb kallar o jag vet att vi snart kommer att ses igen! Jag o Natta har redan börjat planera nästa Oslo-resa som kommer att äga rum när det blivit lite varmare ute! Måste ju få upplela ett varmt oslo också!! Visar bilder lite senare!

Två låtar som alltid kommer att påminna mig om våran helg i Oslo;

 

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!