091028

Publicerat: 2009-10-28 | 12:45:08 i Allmänt
Sitter här o laddar...laddar för att orka att hoppa in i duschen, för att orka klä på mig o sminka mig för att sen orka ta mig ner till bilen och åka till jobbet!! Usch vad jag hatar denna jobbångest!! Har varit ledig i 2 dagar o då är det värre än vanligt!! Men jag ska fan inte klaga. Jag har iaf ett fast jobb som jag faktiskt trivs med!! (pepp, pepp!) ;)

Har min lillasyster Fjunis här på besök sen igår. Det är så kul när hon kommer hem o umgås med sin gamle syster!! Är ju inte jätteofta som vi ses sen hon åkte iväg o plugga.

Förövrigt lever jag just nu på nyheten att Alida o Nilla kommer hem om ca 2 veckor!! TJOOOHHOOO!! Snacka om lyckorus!!

Nae...nu är det dags att ta tag i sig själv!!


P.S. Gaga har gjort det igen!! Just love it! D.S

Lördagskväll...

Publicerat: 2009-10-24 | 17:58:08 i Allmänt

...o jag är för en gångs skull ledig!! Woooohooo!! Jobbar dock imorn bitti (06.30 :S ) men ändå!! Blir nog att dricka några pils med Mäkho ikväll. Blir trevligt! Håller tummarna för att Diana tittar förbi en sväng me!!

Alida, asså lyssna på dom här!!! GRYMT jävla bra!!! Saknar dig såå!

 









Bye!

Fyndat

Publicerat: 2009-10-23 | 13:40:52 i

Linne Cubus 179:-, halsband JC 99:-

091023

Publicerat: 2009-10-23 | 12:24:59 i Allmänt
Fredag...dom flesta går med ett lyckorus i kroppen hela dan o ett leende på läpparna....det är fredag o helg! För många, men inte för mig! För mig drar kneget igång kl 17.00 ikväll o slutar inte förens söndag runt 16.00! Gud vad underbart det är med helgarbete!!!

I onsdags va Nea, Natta o Malin här. Vi drack lite vin o uppdaterade om allt som hänt sen sist vi sågs! Va så kul att umgås med mina tjejor! Men hur trevligt det än var se va det ändå nått som fattades...just det min älskade Alida o underbara Nilla va ju inte här!!! Saknar er såå!!

För att fortsätta detta positiva inlägg så kan jag meddela att efter 3 feberfria dagar vaknade jag imorse med 37,8 i temp. Eftersom jag vanligtvis ligger runt 36,5 så är det ganska mycket feber för mig!! ÄRLIGT TALAT, vad är det för fel??? Börjar allvarligt talat fundera på svinis...jag ger det helgen på att försvinna. Annars blir det att uppsöka sjukstugan på måndag!!

Bjuder på några bilder från i onsdags;








Haha älskar den här på Linnea!! :D



Hej hopp!

Me like

Publicerat: 2009-10-20 | 18:40:59 i

















Jag kan verkligen rekomendera att lyssna på Jordin Sparks nya album Battlefield! Riktigt jävla bra! :)

 

 


091018

Publicerat: 2009-10-18 | 19:17:34 i Allmänt

Fy fan...har verkligen the cold of my life!!! O den vägrar ge med sig!! Inte kuuul! Så denna helg har inte varit så rolig som den skulle ha blivit! Fjunis fyllde ju 19 igår o det var meningen att det skulle bli utgång. Hade tagit ledigt från jobbet o allt. MEN...Nae min kropp bestämde sig för o ha 38,6 i feber istället! ;)

Ok, ni fattar säkert att jag tycker synd om mig själv så ska släppa ämnet nu!

Säsongspremiären av Gossip började precis, skulle ha suttit klistrad om det inte vore för att jag är så jävla nyfiken o laddat hem dom 5 första avsnitten!! Men har bestämt mig för att inte titta på fler!! Mycket roligare o ha nått att se fram emot varje söndag istället! Jag kan iaf säga att 3:de säsongen ÄGER!

Tänkte till sist lägga upp lite bilder från firma-kröket i onsdags! Urusel kvalité, i know. Har på nått konstigt sätt börjat dissa digitalkameran i tron på att mobbekameran är lika bra! Förmodligen!



















SAKNAR BÄSTIS NÅGOT ENORMT!

Bye!


Åh, du grymma värld!

Publicerat: 2009-10-15 | 10:54:17 i Allmänt
Nej nej...det räcker inte med att jag är bakis efter firma-festen igår...NEJ NEJ! Utan jag ska givetvis ha åkt på den värsta förkyldningen någonsin!! Vaknar kl 05.50 av att jag varken kan svälja eller andas genom näsan!! Så jävla FINE!
Ae, hade riktigt jäkla kul igår iaf! Jag har fan dom underbaraste arbetskamraterna ever!! Får berätta mer om gårdagen vid ett senare tillfälle! Måste återgå till ryggläget igen!! Ipren, te, Twilight och Gossip är vad som gäller idag!





091012

Publicerat: 2009-10-12 | 11:35:13 i Allmänt
Tjenis! Min o Dianas vinkväll i fredags eskalerade till dyngfest på Hugos med bl.a min bästa Mäkho! Haha! Hade dödligt kul! Det är väl som man säger, att dom mest oplanerade kvällarna blir nästan alltid roligast!!

Nu är det dags att fixa tills sig för en lunch på stan, men först ska jäg lägga upp lite nya låtar som jag tror att min älskade vän Alida kommer gilla!! (Som jag förövrigt saknar så det gör ont i hjärtat!)





Har äntligen lyckats ladda hem den här gumman!








Vin o Idol!

Publicerat: 2009-10-09 | 19:14:10 i Allmänt

Japp det blir det ikväll med Diddi! ;) Ska bli riktigt kul! Har inte pimplat vin med henne sen...ja ett bra jävla tag sen iaf! Att jag är ledig en fredag-kväll och följande lördag hör ju inte heller till vanligheterna så får se vart den här kvällen slutar!! :D

Grattis till min bästa Alle som har fått jobb i Norge!! Du är bäst!


Brittan kan ju aldrig bli fel....

 

 


Ny musik!

Publicerat: 2009-10-08 | 12:26:16 i Allmänt

Som dom flesta vet så älskar jag musik o att söka o leta efter nya låtar har blivit lite av ett intresse. ;) Så tänkte att lägga ut bra musik som jag hittar här är ett ypperligt tillfälle att kunna uppdatera lite oftare!! :)


 

 







 

Hinner inte lägga upp fler nu, men fler kommer! :) Dags att åka till jobbet!!

Bye!!


091007

Publicerat: 2009-10-07 | 19:13:02 i Allmänt
Ännu en dag på jobbet till ända!! Har jobbat morgon ett par dagar i rad nu så e helt slut så här dags!! Men imorn jobbar jag kväll o det betyder sovmorgon!! I LIKE! :)

Nae, jag känner att det är läge att börja göra lite annat än att jobba för att faktiskt ha nått intressant att skriva!! Men är nog fortfarande inne i en depression för att Alida o Nilla har åkt...måste helt enkelt börja acceptera läget! ;)

Har börjat titta i kalendern efter en bra helg för en Norge-tripp. Skulle vara så jävla kul! Det måste verkligen bli av, SNARAST! Är det någon speciell helg som passar damerna så här på rak arm? :)

Fan va jag saknar min Alle! Dom senaste 5 åren har vi setts eller hörts i princip varje dag o nu har vi pratat med varandra 1 gång på 1 1/2 vecka....det är en jävla omställning ska ni veta!! O bara att tänka på att man vet att man inte bara kan hooka up när vi känner för det gör att jag får en klump i magen!!

Men jag är riktigt stolt över båda mina tjejor! Hade jag inte haft gubbsky här hemma hade jag lätt hakat på! :D

På tal om gubbsky...nu är det tredje gången han ropar på mig att maten är klar! Got to go!!

Puss




Bara för din skul!! :)

Publicerat: 2009-10-06 | 17:21:27 i Allmänt
Jajemen Alle!! Baaaarrraaaa för din skull så ska jag försöka få till ett litet inlägg här då och då!! Så du kan hänga med i mitt händelserika liv medans du är iväg från mig!! :) Har inget speciellt att skriva idag...men imorgon kanske!! :D

Nu blir det att starta igång säsong 3 av Gossip som jag precis laddat hem. Är helt fast i skiten!!

Puss hej!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!