Trött!

Publicerat: 2009-01-25 | 18:48:07 i Allmänt
Finns inga ord som ens kan beskriva hur jävla trött jag är!! Benen värker, ögonen svider och huvudet bankar...tror inte min kropp är gjord för att jobba så här mycket!!
Blev inget Palace för mig igår...blev tvungen att jobba över och åkte på att börja 1 timme tidagare idag (söndag). Kände att orken inte räckte till! Hade varit så kul o träffa alla, o speciellt Ida-gumman som va hemma från Göteborg. Va helt otroligt länge sen jag träffade henne! Men vi får fan kirra det snart ändå! :)
Nog för att jag gillar mitt jobb, men jag hatar verkligen att jobba helger!!  Eller, det funkar när det ändå inte händer nått annat o man tjänar ju även en extra slant. Men som den här helgen t.ex missade jag både min vän Carros fest (som jag heller inte träffat på skitlänge) o Tyras fest på Palace...Aja nog pratat om mitt jobb. Man ska egentligen inte klaga, tänk om man inte haft nått jobb alls!
Nu ska jag o gubbsky käka räkor o mysa lite innan jag däckar! :) Har ju inte hunnit ses alls mycket den här veckan så det ska bli såå underbart! :) 


Bye


(Till Carro: Förresten, vad ska du göra imorgon?? Jag är ledig! :) Kanske har du tid o ses en sväng?! Call me!)


Blond eller brunett??

Publicerat: 2009-01-21 | 15:11:08 i Allmänt

Snart är det dags att fixa frillen igen...men har sån grym beslutsångest! Ska jag fortsätta med min mörka fas eller ska jag gå mot ljusare tider! Saknar faktist min sönderblekta kaluffs lite! :) Nae men är riktigt inne på att göra lite ljusa slingor! Älskar Nicole Richi's färg och frisyr! Nått sånt är jag ute efter! Vad tycks?


                                       




(Har fått Frida Hyvönens nya låt Dirty dancing på hjärnan! Det började i lördags och sen har det bara fortsatt...börjar till och med tycka att den är riktigt skön! Illa! Haha)


Jobb o jobb...

Publicerat: 2009-01-20 | 13:32:07 i Allmänt
Ja det är vad mitt liv består av för tillfället känns det som!! Har varit ledig 5 dagar på  4 veckor, vilket börjar kännas i huvudet!! Det är märkligt, antingen får man inte jobba nått alls eller så är det jobb upp över öronen som gäller! Har ju två jobb för tillfället...är ju kvar på Sandvik Spa och när jag inte är där så är jag på mitt älskade Tupac där jag fått jobb som säljassistent! Dom ringde faktiskt o fråga om jag kunde så det e ju lite coolt faktiskt!! Inte så roliga arbetsuppgifter dock...sitta på kontor i telefon hela dagarna är inte riktigt min grej! Jobbar mycket hellre ute i produktion, men där behövs jag inte för tillfället! =/ Men, men pengarna rullar ju in iaf! Äntligen! ;)
På lördag går ju Tyras fest på Palace av stapeln! Ska bli riktigt trevligt, men eftersom jag börjar jobba klockan 8 på söndagen så får det bli en relativt lugn kväll! ;) Har lite beslutsångest för vad jag ska ha på mig bara. Men blir en av dessa kreationer iaf! :)



                                       

Thailand, jul, nyår...

Publicerat: 2009-01-16 | 12:30:24 i Allmänt

Rubriken skulle kunna bli hur lång som helst! Eftersom det va typ 100 år sen jag blogga så har det ju hunnit med att hända lite! :)
Jag, Martin, syster Emma o hennes pojkvän Macke drog ju den 16/11 till underbara thailand! Vi besökte ungefär samma ställen som förra året när jag o Emma åkte med mamma, men blir ju så mycket mer speciellt o mysigt när man åker med pojkvännen! Att det va första gången jag va utomlands med någon pojkvän och helt utan mamma eller pappa gjorde ju det hela lite mer speciellt! Vi hade det verkligen superbra! Jag o syrran är ju själsfränder o Martin o Macke går svinbra ihop! Har redan bestämt datum för nästa års thailandresa! :)
Jag o M firade ju också 1 år när vi va i där! Mitt bästa år ever! :)


                                     


Sen har det ju varit jul och nyår också. I år va julen kanonmysig, men lite stressigare än tidigare år. Vi hade 3 julfiranden att besöka samma dag. Utöver mina traditioner hade vi ju även M.s traditioner i år. Vi började hos Mamma o Christer i Ringarum fortsatte sedan ner till Pappa o Marie i Gusum och avslutade sedan kvällen hos Martins familj i Norrpan. Va verkligen jättetrevligt o fick massor av fina presenter! Men kan ju säga att man va ganska mätt på julbord efter 3 (!) st inom loppet av 7 timmar!! :)

                                   


Nyåret firades hemma hos Emma o Macke. Va relativt lugnt (för vissa iaf ;) ) men väldigt mysigt! Har dom  senaste åren alltid gått ut på nyår. Varför liksom? Vad får man får nyårskänsla på Palace liksom, där man hänger var och varannan helg ändå! Nae det är det slut med och en ny tradition har födds! Middag, drinkar o raketer hos sis o Macke i Sörping! :)


                                   


Vad har hänt mer då...jo, jag har sagt upp min lägenhet o bor nu mer officiellt hos martin. Eller numer heter det ju "hos oss" och inte "hos martin"! :) Vi har börjat fixa iordning en massa och ska idag börja med tapetseringen och ommålning av köksluckor! Det kommer bli skitbra och jag trivs som fisken i vattnet med sambolivet! :)

Jaha...då har jag lyckats få ner en liten uppdatering iaf! Är ju riktigt kul o blogga, varför kan jag inte lära mig det??


Bye // Elin


  


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!