En blöt lördag

Kl 03.30 lördagen den 25/10-08;  Jag vaknar med ett ryck av ett vilt droppande! Är Martin uppe o duschar? Nej han ligger o sover bredvid mig...det måste vara en kran som står o droppar tänker jag och går in i köket...nej kranen är ordentligt åtdragen! Jag beger mig mot hallen och toan och möts av mitt livs chock! Vatten överallt! Men vart fan kommer det ifrån?? Inser ganska snart att det forsar från taket! Vad i hela jävla fridens namn är det frågan om! Jag hoppar in  till sovrummet och väcker i panik martin med "det sprutar vatten överallt"!! Martin öppnar ögonen och tittar på mig som om jag totalt tappat fattningen men förstår snart att jag menar allvar och far upp ur sängen!
Jorå! Det är grannen ovanpå som på fyllan somnat i duschen med arslet i golvbrunnen och har lyckats skapa en ca 10 cm djup sjö i hela sin lägenhet som nu har sökt sig ner till mig!! FINE liksom!! O inte fan vaknar han hur mycket man än slår o bankar på dörren! Vad göra liksom? Martin, som till skillnad från mig inte har flippat totalt, tar tag i det hela o börjar ringa runt till SOS, räddnindtjänst och tillslut polisen som anländer ca 1 timme efter min chockernade upptäckt! När dom anser situationen som akut börjar dom försöka "slå" sig in i grannens lya o gapar "det är polisen, öppna dörren"! Då jävlar flyger han upp och ut kommer ett chockat, bakfullt russin med vatten upp till anklarna.
Förutom att hans lägenhet är totalt förstörd så är även min plus 2 andra lägenheter bredvid mig helt obeboliga och kommer också vara det åtmindstonde dom kommande tre månaderna! Man måste bryta upp golv (mina underbara golv), väggar o tak för att reparera fuktskadorna...KUL när man bara har bott där i 2 månader!
Det enda positiva med det här är att jag o Martin tagit tag i de här "flytta ihop" tankarna. Jag har sagt upp min lägenhet o bor nu hos Martin istället tills vi hittat våran framtida drömlägenhet! :)
En sak e iaf säker, jag kommer aldrig glöma lördagen den 25 oktober! ;)

Annars har jag fått erbjudande om att börja som säljassistent på mitt älskade Tupac!! Kan ju säga att det känns grymt bra att bli tillfrågad utan att ens ha sökt jobbet! Inte varje dag det händer liksom! Har varit nere o pratat med cheferna idag o börjar på onsdag!! Vet inte riktigt hur mycket det kommer bli men har tänkt att försöka kombinera det med Sandvik, till en början iaf! Men jag ser ju hellre att jag jobbar på Tupac. Trivs ju så himla bra där plus att jag slipper pendla 7 mil om dagen!
Har börjat nedräkningen till Thailand nu med! Om 13 dagar bär det av! Ska bli såå underbart skönt att komma bort ett tag!
Nähe...nu ska jag fortsätta packa upp lite kartonger! :)

Tjao! :)
Underbara Thailand!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej mitt underbara hjärta.. Hörde om lägenhten o då asså.. Så jävla jobbigt. Har inte ringt oga d eftersom ja vet att du har lika mycke o göra som mig annars o så krashar lägenheten på d oxå.. Nee.. Me vi kan höras av efter Thailland kanske så vi får ta o ses nån gång:) E mycke snacka o liten verkstad från oss;) Me hoppas att du mår bra iaf. O grattis te ihopflyttningen;) Pussisar te dig!

2008-11-05 @ 19:15:51
URL: http://milfens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!